Vraag je offerte op maat aan

Schuurwoningen

Een schuurwoning is een traditionele en karakteristieke woning welke, kwa vormgeving, sterk streek- of locatiegebonden is. Het materiaalgebruik wordt vaak ingepast aan de omringende omgeving. Eenvoud, functionaliteit en grote ruimtes zijn bijpassende begrippen als het gaat om een houten schuurwoning. De laatste jaren zijn deze typische woningen weer sterk in opkomst, evenals de enigszins vergelijkbare Zweedse woningen. Bekijk onze catalogus schuurwoningen, laat je inspireren en bouw zelf je eigen duurzame schuurwoning op maat!

Lees meer

Moderne schuurwoning bouwen

Een schuurwoning valt snel te herkennen aan het typische (zadel)dakvlak, wat het meest bepalende element is in de woning. Daarbij zijn openheid en functionaliteit twee factoren die passen bij een schuurwoning. Een moderne schuurwoning kenmerkt zich aan de eenvoudige hoofdvorm en details, die bij een echte schuur horen. Vaak hebben schuurwoningen grote gevelopeningen, waardoor er veel contact wordt gemaakt met buiten en er veel lichtinval de woning binnen komt. De uitstraling van een schuurwoning is zeer luxe, wat komt door het natuurlijke kwaliteitsmateriaal. Denk hierbij voor de houten gevelbekleding aan Red Cedar, Nobelwood of Thermowood. Voor de kozijnen wordt veelal gebruik gemaakt van (geïsoleerde) aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of hardhouten kozijnen. Andere wensen? Geen probleem, geef het aan ons door en wij kijken wat mogelijk is.

Bulko biedt een ruim aanbod schuurwoningen, welke compleet naar wens kan worden samengesteld. Wij komen op locatie je prefab (in elementen) schuurwoning monteren. Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste prestige om van jouw schuurwoning een succes te maken. Of je nu een sleutelklare- of casco schuurwoning wenst, Bulko staat voor je klaar.

Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!