Vraag je offerte op maat aan

Permanente woningen

We zien het steeds meer.. Houtskeletbouw woningen die geschikt en tevens goedgekeurd zijn voor permanente bewoning! In de catalogus hieronder geven wij een beeld van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Bij Bulko bestaat geen standaard, dus je kunt je woning compleet maatwerk zelf samenstellen, ontwerpen en laten bouwen. Is permanente bewoning in een recreatiewoning in mijn gemeente toegestaan? Dat is compleet afhankelijk van de plaats van bestemming, van de gemeente en de regels die beschreven staan in het bestemmingsplan.

Lees meer

Hoe nu verder?

Veel parken en recreatiegebieden hanteren eigen regels en kennen ieder z'n eigen restricties. Met onze op maat gemaakte woningen, kunnen wij voldoen aan elke restrictie. Uiteindelijk zijn het de gemeentes en de parkeigenaren die gaan bepalen of er permanent verbleven kan worden in een houten woning. Hiervoor dien je dus eerst te informeren bij de gemeente of eigenaar van het betreffende park. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met vergunningsaanvragen of om te achterhalen of het park geschikt is voor permanente bewoning.

Moderne houtbouw

Bulko is specialist op het gebied van moderne houtbouw. Alle permanente woningen zijn volledig gebouwd volgens de normen en woningeisen van het bouwbesluit. Met de juiste RC-waardes: vloer 3.5, wanden 4.5 en het dak 6.0, kan heerlijk genoten worden van en in de woning. Bulko bouwt zowel casco als compleet woonklaar. Bulko onderscheid zich door haar moderne bouwstijl, geometrische vormen, beste energieprestaties en door het gebruik van enorm veel glas en dus veel lichtinval. Heb je een eigen ontwerp woning? Stuur dit dan mee met de offerte aanvraag, zodat wij met het ontwerp aan het rekenen kunnen. Wij informeren en geven graag advies in bijvoorbeeld het gebruik van materiaal of aan welke eisen je woning, volgens de gemeente, moet voldoen.

Laat je inspireren door de moderne permanente woningen!

Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!