Vraag je offerte op maat aan

Chaletwoningen

Een houten chalet of chaletwoning zijn twee termen die al jaren een begrip zijn binnen de houtskeletbouw. Een prefab chalet aan de hand van chaletbouw blijft dan ook nog steeds razend populair. Je bouwt de chalet geheel naar eigen wens en dus ook zo duurzaam als jij dit wenst. In de catalogus hieronder geven wij een beeld van wat de mogelijkheden zijn. Bij Bulko bestaat geen standaard, dus je kunt je woning compleet maatwerk zelf samenstellen, ontwerpen en laten bouwen door Bulko.

Lees meer

Chaletbouw Bulko Nederland

Het begrip chaletbouw heeft de laatste jaren veel furore gemaakt, waardoor we hier tegenwoordig ook de ”chalets” onder kunnen scharen. Bulko Nederland heeft meer dan 20 jaren ervaring in de chaletbouw en gaat voorop in de nieuwste trends op dit gebied. De chalets van zijn afgewerkt met hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en voorzien van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen. De houten chalet kan volledig gebouwd volgens de normen en woningeisen van het bouwbesluit. Bij Bulko bepaal jezelf welke RC-isolatiewaardes je toepast. Bulko bouwt zowel casco als compleet woonklaar.

Wij onderscheiden ons door de moderne bouwstijl, geometrische vormen, beste energieprestaties en door het gebruik van enorm veel glas en dus veel lichtinval. Heb je een eigen ontwerp chaletwoning? Stuur dit dan mee met de offerte aanvraag, zodat wij met het ontwerp aan het rekenen kunnen. Daarbij informeren en geven wij advies in bijvoorbeeld het gebruik van materiaal, duurzame toepassingen en verdere toebehoren aan je eigen droomwoning!

Advies, ontwerp en realisatie van jouw droomchalet met een transparante begroting

Voor het bouwen van jouw droomchalet gaat een heel traject aan vooraf. Wij helpen je graag het gehele traject door! Te beginnen bij het ontwerp van de woning, waar in samenspraak (met een transparante begroting) een passend model wordt bedacht. Samen met onze adviseur wordt er gekeken wat er mogelijk is met het te besteden budget en de woning die bedacht is. Vaak zijn enige aanpassingen in het model voldoende om tot een passende oplossing te komen.

Ook voor het indienen van het ontwerp en de vergunningsaanvraag bij de gemeente, bieden wij zoveel mogelijk ondersteuning om jou gedurende het proces te ontzorgen. Het enige waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen is het vinden van een stuk grond en de eisen die de gemeente stelt aan het bouwwerk dat op het stuk grond geplaatst gaat worden. Hiervoor kan het best bij de gemeente geïnformeerd worden. Zodra het voortraject is afgesloten, en alles akkoord is bevonden, starten wij met de bouw van de chaletwoning. Afhankelijk van het model, is de moderne chalet binnen twee maanden gerealiseerd en opgeleverd! 

Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Referentie
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!