Woningen

Een houten woning of houten huis van Bulko staat garant voor kwaliteit en kan altijd op maat worden gemaakt. Onder de categorie woningen vallen de subcategorieën: energieneutrale woningen, energiezuinige woningen, permanente woningen, chaletwoningen, schuurwoningen en recreatie- & mantelwoningen. Alle woningen zijn ter inspiratie voor je eigen maatwerk project. De klant geeft de wensen door en Bulko realiseert het van A-Z. Het enige wat zelf verzorgd dient te worden is het vinden van een perceel of stuk grond waar de houten woning op moet komen te staan. Wij verzorgen geen standaard woningen, maar voorzien je in een moderne woning wat geheel past bij de stijl van deze tijd. Dat betekent: veel glas, uitstekende isolatie, hoogwaardige materialen en bijzondere architectuur. Uiteraard heeft ieder zijn eigen smaak. Samen met de klant realiseert Bulko je eigen droomwoning!

Lees meer

Houten huis bouwen

Een houten huis bouwen vergt de nodige energie. Het vinden van de juiste bestemming voor de woning is al lastig zat. Vervolgens kom je in een vergunningstraject bij de gemeente waar veel rompslomp bij komt kijken. Daarom heeft Bulko er voor gekozen om dit, optioneel, voor de klant uit handen te nemen. Zo heb je er geen omkijken meer naar en weet je dat je bij ons in goede handen bent. Ook de bijbehorende onderzoeken, te denken valt aan bodemonderzoek of sonderingsonderzoek, verzorgen wij graag. ''Samen bouwen'' is dan ook een veel gehoord begrip bij Bulko. Een houten huis kopen met volledige ontzorging? Je bent bij Bulko aan het juiste adres! Twijfel niet langer en laat je droomhuis bouwen.

Moderne & ecologische woning

Bulko legt op het gebied van materiaalgebruik en het energieverbruik de lat telkens weer hoger. In het hedendaags bouwen gaan wij mee op het gebied van duurzaam bouwen en duurzaamheid. Enkele voorbeelden van woningen zijn; lage energiewoningen (energiezuinig), nul energie woningen (NOM-woning) of zelfs een passiefhuis. Door steeds weer te innoveren, passen wij dit keer op keer toe in de praktijk. Informeer bij één van onze adviseurs voor meer informatie of laat een bericht achter in het contactformulier.

error: Content is protected !!