Houten verblijven

Onder onze houten verblijven vallen de subcategorieën gastenverblijven en paardenstallen. Met een luxe gastenverblijf van Bulko kun jij je gasten een heerlijk verblijf bieden met alle comfort en luxe van dien. Met de paardenstallen en paardenverblijven ontwikkel jij een prachtige leefruimte voor je paarden, die ook de ruimte en rust verdienen die ze nodig hebben. Een kwalitatief goed verblijf wordt hierbij gewaarborgd door Bulko. 

Lees meer

Poolhouse, gastenverblijf, B&B

Bij Bulko zijn alle houten verblijven maatwerk samen te stellen. De verblijven zijn er in verschillende vormen en hebben meerdere benamingen. Denk hierbij aan een poolhouse, lodge, gastenverblijf, B&B en ga zo maar door. De meeste verblijven bevinden zich in een bijgebouw met alle privacy van dien. Alle bouwwerken zijn bij ons in prefab elementen in de werkplaats gemaakt en worden vervolgens vervoerd naar locatie. Zodra de elementen zijn getransporteerd, bouwen de monteurs van Bulko het op locatie op.

Gastenverblijf met stal bouwen

Uiteraard kan een gastenverblijf ook gecombineerd worden met een paardenverblijf of stal. De achterzijde van het gebouw is bijvoorbeeld voorzien van een compleet paardenverblijf en de voorzijde is bestemd voor gasten. Op deze manier is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Het nadeel van een gastenverblijf met stal is dat het een fiks kostenplaatje met zich mee brengt. In gezamenlijk overleg stellen we het meest optimale gastenverblijf samen.

Bij Bulko werken wij met duurzame materialen, welke zowel ecologisch als in levensduur goed aan de voorwaarden moeten voldoen. Natuurlijk zit er verschil in afwerkingsmethoden en bijvoorbeeld ventilatie/isolatie van het gebouw. Het gastenverblijf dient goed geventileerd en geïsoleerd te zijn, waarbij de gasten geen last mogen hebben van het paardenverblijf. Voor de afwerking en (bijvoorbeeld) het geluid dient er dus rekening gehouden worden met het toepassen van verschillende materialen. Voor de paardenstallen, welke intensief gebruikt gaat worden, gebruiken wij veelal staal. Dit geldt eveneens voor de staldeuren. Het omringde bouwwerk bestaat uit houten elementen, maar omdat paarden aan het hout gaan knagen, is er voor de binnenafwerking van de stal geen hout gebruikt. Vaak is een combinatie van staal en bijvoorbeeld betonplex gewenst. Bulko denkt dan ook graag met je mee voor het realiseren van een maatwerk oplossing in jouw situatie.


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!