Vraag je offerte op maat aan

Tuinschuren

Op zoek naar een houten tuinschuur die zorgt voor een verfraaiing van de (achter)tuin? Bulko biedt maatwerk tuinschuren aan met vele functionele eigenschappen. De meeste houten tuinschuren zijn voorzien van een berging, opbergplaats of schuur in combinatie met een overkapping of veranda. En wat is er dan mooier dat je de tuinschuur geheel zelf mag samenstellen? Bulko realiseert het.

Tuinschuur bouwen

Een tuinschuur bouwen kan middels veel verschillende materialen en toepassingen. De meeste tuinschuren zijn voorzien van een (licht hellend) zadeldak, maar ook kiezen klanten steeds vaker voor een tuinschuur met plat dak. Wij werken onder andere veel met Thermowood, Red Cedar, kunststof (bijv. Keralit), Douglas en geïmpregneerd Vuren. De kozijnen zijn daarbij vaak vervaardigt uit hardhout, kunststof of aluminium. Met de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen behoeft de tuinschuur nauwelijks onderhoud (enkel met water kan het vuil verwijderd worden) en gaat de houten / kunststof tuinschuur zeer lang mee. De levensduur varieert per materiaalsoort, behandeling en het onderhoud. Wij kunnen minimaal 15 jaar garanderen.

Tuinschuur met overkapping

Een tuinschuur is een luxe product met vaak een moderne uitstraling. Een tuinschuur maakt je tuin mooier. Denk bijvoorbeeld aan een tuinschuur met overkapping, die prachtig staat in de tuin en tevens zeer functioneel is. Bij Bulko krijg je dan ook waar voor je maatwerk product. Veel aanbieders van tuinhuisjes met overkapping leveren standaard tuinschuurtjes, waarbij geen hoogwaardig materiaal wordt gebruikt. Dit scheelt in de portemonnee, maar zowel de uitstraling als de levensduur blijft minimaal. Bij Bulko bepaal jezelf hoe de tuinschuur of tuinkamer er uit komt te zien, met alle luxe en gemakken van dien. Vraag je maatwerk offerte aan of stuur je eigen schets, plattegrond of tekening naar ons in en ontvang een eerste prijsopgave.

 

Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Referentie
Referentie
Referentie
Referentie

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!