Houten tuinkantoren

Een houten tuinkantoor is de laatste jaren een graag gezien product en geschikt voor meerdere doeleinden. Een houten tuinkantoor kan dienen als werkruimte, hobbyruimte, opslagruimte, poolhouse en eveneens als gastenverblijf. Bij Bulko realiseren wij tuinkantoren in alle maatvoeringen, zowel casco als compleet sleutelklaar, op maat. Wij realiseren jouw tuinkantoor van fundering tot aan het dak met alle aansluitingen en toebehoren, compleet naar wens. De tuinkantoren staan vooral bekend om de strakke uitstraling, waarbij goede isolatie, het gebruik van veel glas en kwalitatief duurzame materialen de herkenningspunten zijn.

Lees meer

Tuinkantoor prefab bouwen

Tuinkantoor prefab bouwen? Bulko helpt je graag en geeft advies op maat. De prefab elementen worden gefabriceerd in de werkplaats om per deel vervoerd te worden naar de locatie. Het voordeel hiervan is dat de doorlooptijd veel korter is dan wanneer alles op locatie moet worden geproduceerd. Een kantoor in de tuin is snel gerealiseerd en ideale oplossing voor het creëren van een werkruimte. Voor het tuinkantoor bepaal jij isolatiewaardes (RC-waardes) om er zowel in de winter als de zomer goed te kunnen verblijven. Daarnaast kan er genoten worden van de rust en luxe uitstraling die een tuinkamer geeft. Een tuinkamer mag dan ook niet ontbreken in de tuin.

Voor de tuinkantoren hebben wij gekozen om ze in te delen in verschillende vierkante meter subcategorieën. Dit om onze bezoekers een inschatting te geven in de groottes van de tuinkantoren. Wens je het tuinkantoor in een andere afmeting, hoogte, L-vormig, casco of juist sleutelklaar? Dit is uiteraard mogelijk. Wij bouwen de luxe tuinkantoren prefab op maat en kunnen je tevens helpen met het ontwerp.

Bekijk de categorieën en laat je inspireren.


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!