Vraag je offerte op maat aan

Buitenverblijven

Een buitenverblijf is een verzamelnaam van alle tuinverblijven, zoals een combinatie van een overkapping met berging of een tuinhuis met overkapping. Het is maar net welke benaming er aan wordt gegeven. Over het algemeen is er bij het bouwen van een buitenverblijf geen vergunning nodig. Een verblijf met plat dak achterin de tuin met een hoogte lager dan 3 meter, wordt vaak goedgekeurd door een gemeente. Kies je voor een ander type dak of laat je het verblijf naast of voor de woning bouwen, is er vaak wel een vergunningsplicht. Dit is per locatie en gemeente verschillend. Het is raadzaam om eerst zelf te informeren bij de gemeente. Kom je er niet uit? Wij van Bulko helpen je graag het gehele traject door, van ontwerp en vergunning tot aan de eindoplevering.

Lees meer

Maatwerk exclusieve buitenverblijven

Bulko biedt de klant maatwerk oplossingen en denkt en kijkt graag mee in elke situatie. Om optimaal te genieten van je exclusieve buitenverblijf is het belangrijk om de oppervlakte goed uit te meten. Zodra beide partijen akkoord zijn, komt onze adviseur altijd inmeten. Dit om misverstanden te voorkomen. Daarnaast helpt het om vooraf een budget vast stellen. Het exclusieve buitenverblijf kan zo afgestemd worden op je wensen met de juiste afmeting en het juiste budget. Buitenverblijven zijn er in allerlei soorten en maten, denk aan een poolhouse, verblijf met sauna & wellness of tuinkamer. Bulko helpt je graag bij het realiseren van een exclusief buitenverblijf.

Passende oplossing, adviseur & montage

Nadat er een eerste prijs is ontvangen, en het past binnen het budget, komt de adviseur graag langs om de mogelijkheden te bekijken en om te adviseren wat in jouw geval de beste en meest passende oplossing is. Door de locatie te bekijken kan er een betere inschatting worden gemaakt, met eventueel als gevolg een prijsaanpassing in de offerte. Omdat onze buitenverblijven in prefab elementen in elkaar wordt gezet, monteren wij de buitenverblijven ten alle tijde ook zelf. Wij vervoeren onze prefab elementen naar de locatie om het daar te monteren. Doe inspiratie op.

Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Referentie
Referentie

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!