Vraag je offerte op maat aan

Houten aanbouwen

Ben je op zoek naar meer leefruimte voor jou en gezin? Of juist meer ruimte nodig voor het opslaan van de tuinspullen, het creëren van extra bergruimte of om de aanbouw te gebruiken voor het uitoefenen van je hobby? Dan ben je bij Bulko aan het juiste adres. Een bijkomend voordeel van een houten aanbouw is het voordeligere kostenplaatje in vergelijking met een stenen aanbouw. Daarbij geeft houtbouw een eigentijdse en authentieke uitstraling. Uiteraard zijn er nog meer voordelen van houten aanbouw. Lees verder.

Lees meer

Voordelen aanbouw aan huis

Een aanbouw aan huis, geeft je woning meer uitstraling, ruimte en ook niet geheel onbelangrijk, meer waarde! Een duurzame houten aanbouw gaat minstens 20 - 25 jaar mee en kan verlengd worden door het goed te onderhouden. Duurzaam materiaalgebruik voor onder andere het type houtsoort en de kozijnen wordt dan ook door ons aangeraden. Afhankelijk van de functie van de aanbouw, adviseren wij ook om het geheel te isoleren. Dit houdt in: het fundament, de wanden en het dak. Daarbij kan je de wanden ook ventileren om later de binnenzijde zelf te isoleren en te beplaten. Wij begrijpen dat de aanschaf van een moderne aanbouw kostbaar is en daarom denken wij graag mee. Wij verzorgen ook kunststof aanbouwen compleet op maat. Kunststof heeft als voordeel dat het materiaal geheel onderhoudsvrij is. Het verwijderen van vuil is het enige wat wij aanraden. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden en laat je inspireren.

Prefab aanbouw

Een prefab aanbouw is ideale oplossing voor het uitbreiden van je woning en het creëren van meer woonruimte. Doordat het niet prettig is om je woning tijdelijk open te hebben liggen, bouwen wij alles prefab. Dit heeft als voordeel dat de doorlooptijd op locatie flink verkort wordt. In de werkplaats worden alle elementen voorbereid en in delen vervoerd naar de locatie. Op locatie dienen de wanden enkel te worden bevestigd en opgezet. Vaak is de doorlooptijd op locatie 3-5 werkdagen (afhankelijk grootte). Het komt wel eens voor dat het weer minder is waardoor niet alle werkzaamheden kunnen worden verricht (bijv. EPDM plakken met regen/vrieskou). We zorgen er dan altijd voor dat er geen schade en of lekkage kan ontstaan door andere maatregelen te treffen. Wij van Bulko ontzorgen de klant dan ook ten alle tijde.


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!