Houten garages

Houten garages zijn er in vele verschillende vormen, materialen, afmetingen en kunnen meerdere functies hebben. In eerste instantie dient een houten garage ter bescherming van je auto. Daarnaast kan er in een garage ook veel opgeslagen worden, bijvoorbeeld aan de hand van een zolder boven de garage of een grote garage. Ook kunnen er hobbygerelateerde zaken in de garage worden uitgevoerd. Hiervoor is het wel prettig dat de garage ook geventileerd en/of geïsoleerd wordt opgeleverd. Bij het ventileren van een garage, kan de klant zelf op een later moment isoleren. Zo kan er tevens in de winter prettig verbleven worden. Wij informeren en adviseren je graag betreft onze prefab houten garages. Kies een subcategorie en doe inspiratie op!

Lees meer

Garage bouwen

Een moderne garage is veel meer dan alleen een garage. Het materiaalgebruik, de houtsoort en het type dak van een garage zijn zeer bepalend voor de uitstraling. Bij Bulko kun je kiezen tussen eenvoudige garage en een luxe garage. Iedere situatie en elke bouwgrond is anders voor het bouwen van een garage. Wens je een garage te bouwen aan een bestaande woning of kies je voor een losstaande garage of dubbele garage? Uiteraard is dit allemaal mogelijk en denken wij graag mee in jou situatie. Zelfs bieden wij ondersteuning voor het regelen van vergunningsaanvragen en het uitzoeken van de bestemmingsregels. Bulko staat je in elke situatie bij.

Prefab garage

Op de website hebben wij gekozen om de garages op te delen in drie vierkante meter subcategorieën. Dit om onze bezoekers een inschatting te geven in de groottes van de garages. Bulko bouwt een prefab garage volgens de traditionele houtskeletbouw methode. De fabricage vindt plaats in de werkplaats middels prefab elementen die vervolgens vervoert worden naar de betreffende locatie. De monteurs ter plekke monteren de garage. Gemiddeld duurt de montage 3-5 werkdagen.

Wens je de garage in een (compleet) andere afmeting of vorm? Maak het kenbaar en wij maken een maatwerk offerte voor het bouwen van jouw prefab garage.


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!