Houten garages & carports

Houten garages & carports zijn er in veel verschillende formaten, uitvoeringen waarbij er vele mogelijkheden zijn. Enkele voorbeelden zijn: een houten carport aan huis, een garage aanbouw, een losstaande garage / carport of een combinatie van een garage met carport is mogelijk. Enkel het leveren van een garage of carport is bij ons helaas niet mogelijk. Wij zijn een specialistisch maatwerkbedrijf, waardoor het lastig is om voor elk project een opbouwbeschrijving te leveren, waarmee het project zelf gemonteerd kan worden. 

Bekijk hieronder al onze luxe garages en carports. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en in delen van België en Duitsland. Of het nu gaat om een garage of carport in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Duisburg, Antwerpen of Brussel, onze monteurs komen graag langs. Vraag een offerte op maat aan voor de garage of carport, passend in jouw situatie. 

Lees meer

Afmeting garage & carport

Om de bezoekers een beter beeld te geven van de afmetingen van de garages & carports, hebben wij voor vierkante meter subcategorieën gekozen. De minimale afmeting van een garage bedraagt 3 x 6.5 meter (breedte x diepte). Mocht je er nog eventuele werkruimtes of opbergplekken bij wensen, raden wij aan om de garage te vergroten. Voor de carport afmeting raden wij aan om minimaal 2.5 x 5 meter (breedte x diepte) te nemen. Dit is de (binnen)afmeting tussen de staanders van de carport.

Houtskeletbouw

Een houtskeletbouw garage of carport wordt (op traditionele wijze) in prefab elementen gefabriceerd in de werkplaats en vervolgens vervoert naar de betreffende locatie. De monteurs ter plekke monteren de garage/carport. Dit noemt men ook wel prefab houtskeletbouw. Prefab bouwen is tijdsbesparing waardoor de projecten binnen de kortste keren gerealiseerd zijn. Wij beschikken over een eigen werkvoorbereiding die jouw project compleet uitwerkt.

Nieuwsgierig naar onze projecten? Kies jouw subcategorie en laat je inspireren door onze garages en carports!


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!