• Vakantieverblijf in modules
  • Met en zonder inrichting


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten vakantieverblijf Heino, zoals hiernaast weergeven, is een modern verblijf welke te verkrijgen is in een 3-persoons, 5-persoons en een 7-persoons variant. Het bijzondere aan het vakantieverblijf is het spuitwerk op de wanden met het duurzame kurk! Kurk heeft vele voordelen zoals o.a. zijn uitstekende isolerende-, brandwerende- en ventilerende eigenschappen. De fundering en constructie bestaan in zijn geheel uit Douglashout, waarbij er voor de fundering, de wanden en het dak geïsoleerde sandwichpanelen zijn aangebracht.

 

Ook op zoek naar een vakantieverblijf voor op jouw camping, recreatiepark of chaletpark? Wij realiseren graag één of meerdere varianten van onze eigen ”Bulko Cork Lodge” op jouw park.

De afmetingen van het houten vakantieverblijf Heino, zoals hiernaast getoond, zijn 10 x 6 meter (bxd) met een totale oppervlakte van 60 m2.

Prijs op aanvraag

Vakantieverblijf Heino, ook wel (de 5-persoons) Bulko Cork Lodge, is een modern verblijf welke zeer geschikt is als verblijf voor op een camping, recreatiepark of om te verhuren op een chaletpark. Het geheel beschikt over een open woonruimte, eetruimte met keuken, een badkamer met toilet en twee slaapgedeeltes. Aan de voorzijde bevind zich een ruim overdekt terras, waar overdag maar ook ’s avonds heerlijk onder genoten kan worden. Ten behoeve van de fundering zijn er hardhouten piketpalen met geïmpregneerd Douglas balken aangebracht onder de geïsoleerde sandwichpanelen. Daarbovenop is een vinyl vloer gelegd. De veranda bestaat uit geschaafde Douglas vlonderdelen, Douglas ronde palen (10 cm.) en twee keer Douglas hekwerk. Voor de wandconstructie zijn Douglas gebinten (90×90 mm.) gebruikt met geïsoleerde wandpanelen, waarbij de buitenzijde gespoten is met het isolerende (spuit)kurk en de binnenzijde glad is afgewerkt. De raam- en deurkozijnen bestaan uit Douglas, voorzien van HR++ beglazing en deugdelijk hang- en sluitwerk. Voor de dakconstructie zijn spanten, gordingen en geïsoleerde sandwichpanelen (blijven aan de binnenzijde in het zicht) toegepast met op het dak lichtgroen zeil (kleur naar keuze). Ook zijn alle installatiewerkzaamheden, sanitair, keuken en is de complete inrichting verzorgd door Bulko (zie specificaties hieronder).

Houten vakantieverblijf Heino, zoals afgebeeld is geschikt voor 5-personen en heeft een totale oppervlakte van 60 m2. (inclusief veranda van 6 x 2.5 meter, bxd). Nokhoogte: 3.5 meter. Dit model is te verkrijgen in:

  • 3-persoons vakantieverblijf (afmeting: 6 x 5 meter, bxd met veranda 6 x 2.5 meter = 45 m2)
  • 5-persoons vakantieverblijf (afmeting: 6 x 7.5 meter, bxd met veranda 6 x 2.5 meter = 60 m2)
  • 7-persoons vakantieverblijf (afmeting: 6 x 10 meter, bxd met veranda aan de zijkant van 5 x 3 meter = 75 m2)

 

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat de modellen vrij te wijzigen zijn. Dit model is alleen beschikbaar in drie modules (lees tekst). Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren bij het vakantieverblijf!

Fundering

– Hardhouten piketpalen
– Geïmpregneerd Douglasbalken met ventilatieroosters
– Geïsoleerde sandwichpanelen
– Geïsoleerde leidingen
– Vinyl vloer

Vlonder/veranda:
– Onder constructie
– Geschaafde Douglas vlonderdelen

Wanden

– Regelwerk
– Geschaafde Douglas gebinten (90×90 mm.)
– Geïsoleerde sandwichpanelen
– Buitenzijde wand min. 2x gespoten met kurk
– Binnenzijde wand glad afgewerkt

Vlonder/veranda:
– Ronde Douglas palen (10 cm.)
– Douglas hekwerk aan twee zijden

Gevelbekleding

Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Ramen en deuren

– Douglas raam- en deurkozijnen, voorzien van HR++ beglazing en deugdelijk hang- en sluitwerk. De indeling is als volgt:
– Eén brede dubbele schuifpui (ingang)
– Voorzijde geheel voorzien van vaste ramen
– Viertal vaste zijramen (woonkamer/keuken)
– Drie nokramen (achtergevel)
– Twee draai-/kiepramen in slaapkamers
– Eén klein toiletraam (zijkant)

Dak

– Spanten
– Gordingen
– Geïsoleerde sandwichpanelen
– Zeil op dak (kleur naar keuze)

Keuken

Vrijstaande keuken voorzien van:
– Spoelbak met kraan
– Inbouw gaskookplaat
– Onderbouw koelkast
– Vaatwasser

Badkamer

– Duoblok toilet
– Gesloten douche cabine
– Wastafel met kraan

Installatie

– Koud & warm water
– Riool 1 meter buiten bebouwing aanbrengen
– Warmwater boiler 80 liter
– Gas-aansluiting
– Acht dubbele wandcontactdozen

Inrichting

– Drie-persoons stapelbed
– Twee-persoons boxspring bed
– Scheidingswand d.m.v. kasten voor voldoende opbergruimte
– Eettafel met vijf stoelen
– Twee persoonsbank
– Twee fauteuils
– Televisie kast
– Twee tafels
– Terrastafel
– Terrasstoelen
– Verduistering slaapkamers
– Verduistering ramen zijkant woning
– Gordijnen voorzijde

Belangrijkste toepassingen vakantieverblijf Heino

Lariks/Douglas constructie:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

(Spuit)kurk als gevelbekleding:
Ik zie je al denken, kurk als gevelbekleding? Het kan bij Bulko! Spuitkurk is een soort gevelbekleding die erg decoratief oogt. Het materiaal is gemaakt op basis van kurkgranulaat en acrylhars. Het wordt in een aantal lagen (meestal twee) rechtstreeks op de gevel gespoten of soms gesmeerd. Spuitkurk is in verschillende kleuren en korrelgroottes beschikbaar is, heb je zelf het uitzicht van je gevel in grote mate in handen. Door de goede isolerende eigenschappen van kurk beschermt het tegen vocht en kou. Belangrijkste voordelen kurk: warmte- en geluidsbufferend, vochtbeschermend en waterafstotend maar blijft ventileren, zeer milieuvriendelijk & brandwerend, toepasbaar op vele ondergronden & in vele kleurstellingen beschikbaar en als laatste vertoont kurk weinig scheuren/barsten. Twee nadelen: biedt geen volwaardige gevelisolatie en eventuele herstel- en reinigingswerkzaamheden zijn relatief kostbaar.

error: Content is protected !!