• Standaard kapschuur
  • In modules beschikbaar


  • Levering (montage mogelijk)
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten kapschuur Genemuiden zoals hiernaast weergeven is een standaard model, die verkrijgbaar is in verschillende modules. De houten kapschuur bestaat in zijn geheel uit een onbehandelde Douglas constructie. Hierdoor blijft de uitstraling van het rode Douglashout behouden. De kapschuur is afgewerkt door middel van zwarte dakpannen, gevelpannen en nokvorsten. De klant gebruikt de kapschuur als parkeergelegenheid voor het parkeren van de auto’s voor bezoekers. De afgegeven prijs is inclusief montage in de regio Vaassen.

 

De buitenafmetingen van de houten kapschuur Genemuiden, zoals hiernaast getoond, zijn 10,52 x 4,62 meter (bxd).

Prijs op aanvraag

Houten kapschuur Genemuiden heeft een zeer degelijke en moderne uitstraling. De klant gaat deze kapschuur gebruiken als carport waar bezoekers veilig de auto onder kunnen parkeren. De kapschuur bestaat uit een onbehandelde Douglas constructie (inclusief acht betonpoeren t.b.v. de onderzijde van de staanders) met een dak voorzien van dakpannen, gevelpannen en nokvorsten (allen antraciet). Kapschuur Genemuiden is een standaard product, wel is deze kapschuur in meerdere modulen beschikbaar. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Fundering

– Acht betonpoeren t.b.v. staanders
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige waterpas verharde ondergrond

Constructie

– Douglas geschaafde staanders, duplo verlijmd 14 x 14 cm.
– Douglas geschaafde spanten 4,5 x 16 cm
– Douglas geschaafde schoren 4,5 x 14,5 cm
– Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef 1,6 x 11,6 cm
– Douglas afdeklijsten 1,8 x 16 cm
– Douglas geschaafde boeiboorden 2,8 x 14,5 cm

Gevelbekleding

Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Dak

– Panlatten
– Tengels
– Folie
– Dakpannen
– Gevelpannen
– Nokvorsten


Belangrijkste toepassingen houten kapschuur Genemuiden

Douglas constructie:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3.

error: Content is protected !!