• Maatwerk garage
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten garage Malden, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk garage welke geheel naar wens is aan te passen. De houten garage Malden is uitstekend geschikt voor hogere objecten, zoals bijvoorbeeld een camper door de grote dubbele hardhouten dubbele deur aan de voorzijde en door zijn hoogte binnenin. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat profiel (duurzaamheidsklasse 2). Op het dak zijn Tuile du Nord gevelpannen (oranje/rood) gelegd (schuine gedeelte) en op het platte dak is EPDM-dakbedekking aangebracht.

 

De afmetingen van de houten garage Malden, zoals hiernaast getoond, zijn 5.5 x 8 meter (bxd, 44 m2).

Prijs op aanvraag

Houten garage Malden is een bijzondere garage, speciaal voor hogere objecten zoals een camper. Ten behoeve van de fundering is er een gevlinderd en geïsoleerde betonvloer met wapening en vorstrand aangebracht met daarop een onderregel en steenstrips van ca. 35 cm. hoog (de uitstraling van een stenen borstwering). De wanden van de garage bestaan uit 38 x 120 mm. regelwerk, is geïsoleerd (RC-waarde 2.0) en beschikt over Thermowood Vuren Zweeds Rabat gevelbekleding (fijn bezaagd). De binnenzijde is afgewerkt met Meranti plaatmateriaal. De garage is in totaal zo’n 5.5 x 8 meter (bxd, 44 m2) en beschikt over hardhouten raam- en deurkozijnen. In de garage is een zolder opgenomen van 3 x 5.5 meter (bxd). Het dak van de garage is voorzien van gordingen, spanten, geïsoleerde dakelementen (RC-waarde 2.0), tengels, panlatten, Tuile du Nord pannen (oranje/rood), EPDM-dakbedekking (op het platte gedeelte) zinken windveren en Keralit boeidelen. Het dak wordt afgewerkt met een zinken dakgoten en hemelwaterafvoer tot aan maaiveld aan twee zijden.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Gevlinderd & geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 2.0)
– Wapening
– Vorstrand
– Onderregel
– Steenstrips ca. 35 cm hoog (borstwering)
– Uitgaande van aanwezigheid van een waterpas verharde draagkrachtige bouwrijpe ondergrond

Wanden

– Regelwerk 38 x 120 mm.
– Isolatie RC-waarde 2.0
– Thermowood Vuren Zweeds rabat gevelbekleding (fijn bezaagd)
– Binnenafwerking: Meranti plaatmateriaal

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Ramen en deuren

De raam- en deurkozijnen zijn voorzien van hardhout en hebben de volgende kenmerken:
– Allen wit gegrond
– HR++ glas (mits van toepassing)
– Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk (mits van toepassing)

Met de volgende indeling:
– Eén hardhouten deurkozijn, voorzien van V-groef ca. 270 x 320 cm. (bxh)
– Eén enkele hardhouten glasdeur 100 x 230 cm. (bxh)
– Twee openslaande raamkozijnen ca. 100 x 100 cm. (bxh)

Zolder

De zolder bestaat uit:
– Balklaag
– OSB beplating
– Afmeting: ca. 300 x 550 cm (bxd)

Dak

– Spanten
– Gordingen
– Geïsoleerde dakelementen (RC-waarde 2.0)
– Tengels
– Panlatten
– Tuile du Nord (nok)pannen (oranje/rood)
– EPDM-dakbedekking (plat dak)
– Zinken windveren
– Keralit boeidelen
– Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld

Belangrijkste toepassingen houten garage Malden

Thermowood gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!