Wie zijn wij?

Wij zijn Bulko Nederland! Al jarenlang bouwt Bulko Nederland in, eigen fabriek, prefab houtskeletbouw projecten voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Wij bestaan al meer dan 25 jaar en zijn uitgegroeid van een klein regionaal bedrijf naar een landelijk actieve organisatie (ook actief in delen van België en Duitsland) met een zeer breed en gevarieerd aanbod en assortiment.

Van tuinproducten en toebehoren naar moderne houten woningen

Zoals gezegd heeft Bulko een compleet assortiment en heeft het bedrijf de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Waar het bedrijf begon met tuinhuisjes, blokhutten, schuurtjes, prieeltjes enzovoort heeft het zich de laatste jaren sterk gespecialiseerd op luxe houten woningen. Denk hierbij aan houten permanente woningen, energieneutrale- en energiezuinige woningen, chalets, recreatiewoningen en vakantiewoningen. Hierbij zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel komen te staan. Lees hieronder meer over onze moderne woningen.

Duurzaam, innovatief, bijzonder!

Bekijk ons logo en je weet precies waar wij voor staan. Met onze kernwaarden: duurzaam, innovatief, bijzonder zijn wij een organisatie die gericht is naar de toekomst. Wij zijn constant bezig met innovatieve en milieuvriendelijke toepassingen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn wij met onze duurzame houten woningen een voorloper op het gebied van energie neutraal (NOM = nul op de meter) en energiezuinig bouwen. De houten woningen zijn uiterst geschikt voor permanente bewoning en kunnen met gecertificeerde materialen, hoge isolatiewaardes en milieuvriendelijke toepassingen tot een prachtig eindresultaat worden omgetoverd. Door onze transparante en duidelijke werkwijze weet je exact waar je aan toe bent.

Rondweg
Wezep