Duurzaam bouwen met houtskeletbouw bij Bulko!

houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een bekende term in de houtbouwindustrie. Van vroeger uit zijn er veel bedrijven die deze constructiemethode toepassen. Hedendaags komt deze vorm van bouwen nog steeds veel voor. Daarbij wordt houtskeletbouw steeds meer in verduurzaamde vormen toegepast en is recyclebaar materiaal geen uitzondering meer. Ook Bulko focust zich de laatste jaren sterk op milieuvriendelijke toepassingen. Wij werken met FSC & PEFC gecertificeerde leveranciers en partners, waarbij verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Hierdoor kan jij genieten van jouw duurzame houtskeletbouwwerk en kunnen wij iets teruggeven aan de natuur! Een ideale oplossing.

Bulko’s duurzame houten woningen – Energieneutraal / Energiezuinig

Bulko Nederland is constant bezig met innovatieve en milieuvriendelijke toepassingen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn wij met onze duurzame houten woningen een voorloper op het gebied van energieneutraal- en energiezuinig bouwen. De houten woningen zijn ten alle tijde geschikt voor permanente bewoning en kunnen met gecertificeerde materialen, hoge isolatiewaardes en milieuvriendelijke toepassingen tot een prachtig eindresultaat worden omgetoverd.

Onder onze woningen vallen: permanente woningen, chaletwoningen, schuurwoningen, recreatie- & mantelzorgwoningen en energieneutrale- en energiezuinige woningen. Voor al deze woningen geldt dat ze compleet naar wens zijn samen te stellen. Onze chalet-, recreatie- & mantelzorgwoningen worden in de praktijk veelal op chaletparken gebouwd, maar kunnen ook bijvoorbeeld voor recreatief gebruik of in de tuin (denk aan mantelzorgwoning) worden geplaatst. De RC-isolatiewaardes zijn veelal lager dan de woningen die bestemd zijn om permanent in te verblijven. Voor de RC-isolatiewaardes van de permanente-, schuur-, energieneutrale- en energiezuinige woningen geldt dat deze volgens de normen van het bouwbesluit worden gebouwd. Dit houdt in: vloeren RC-waarde 3.5, gevels RC-waarde 4.5 en daken RC-waarde 6.0. Deze richtlijnen zijn verplicht voor vrijwel alle gebouwen waar langdurig personen verblijven.

Bulko’s maatwerk oplossingen – Schuren / Garages / Tuinkantoren / Verblijven / Aanbouwen / Overkappingen / Bergingen

Naast de duurzame houten woningen die Bulko realiseert, hebben wij vele andere maatwerk projecten in ons assortiment. Met ons complete online assortiment van houtskeletbouw projecten proberen wij onze bezoekers optimaal te bedienen door, tot op de centimeter nauwkeurig, maatwerk oplossingen te bieden. Hierdoor vind je altijd het geschikte verblijf voor aan het huis of in de tuin. Ons assortiment bestaat uit: schuren, garages & carports, tuinkantoren, (gasten)verblijven, paardenstallen, aanbouwen, overkappingen en bergingen & blokhutten (als bouwpakket). Op één uitzondering na uit ons assortiment, worden alle projecten op maat gemaakt.

Offerte aanvragen

Mocht je geïnteresseerd zijn in de diensten van Bulko, is het belangrijk om een zo compleet mogelijke beschrijving met eventuele tekeningen/schetsen/plattegronden mee te sturen in de aanvraag. Met al deze informatie kan Bulko een zo gericht mogelijke prijs opsturen. Geen tekening of plattegrond ter beschikking? Of juist wat extra inspiratie nodig? Geen enkel probleem. Naast dat onze adviseur je graag advies geeft, werken wij samen met architect bureaus en beschikken wij over een eigen tekenkamer / werkvoorbereiding. In samenspraak en goed overleg kunnen we jouw droomwoning ontwerpen, uitwerken om uiteindelijk tot uitvoering van de bouw te komen. Wij helpen graag van A tot Z, van vergunningsaanvraag tot aan oplevering en nazorg.

Let op bij woningen: waar Bulko geen invloed op heeft, is het vinden van een geschikt stuk grond om een woning op te bouwen. Hiervoor dient de klant bij de desbetreffende gemeente te informeren. Elke gemeente hanteert zijn eigen regels. Desgewenst kunnen wij helpen bij de vergunningsaanvraag.

Wij helpen, informeren en adviseren graag!

Door onze transparante en duidelijke werkwijze weet je exact waar je aan toe bent. Onze adviseur staat je graag te woord om je bouwwensen door te lopen en om samen tot een passende oplossing te komen. Bekijk voor meer informatie de volledige website en laat je inspireren door onze projecten op maat.

Meer informatie & links:

Aanbod assortiment
Werkwijze
Materialen & Materiaalgebruik
Duurzaam bouwen & Certificeringen
Contact

 

Vrijblijvende offerte woning Vrijblijvende offerte maatwerk oplossing

 

error: Content is protected !!